Nákupný košík
Váš košík je prázdny

Ochrana osobných údajov

V zmysle požiadaviek zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorým sa implementuje Nariadenie EÚ č. 2016/679 o ochrane osobných údajov a Smernica EÚ č. 2016/680 o ochrane osobných údajov pre políciu a orgány činné v trestnom konaní, prijaté Európskym parlamentom a Radou (General Data Protection Regulation – GDPR), klienti, záujemcovia súhlasia so správou, spracovaním a uchovaním svojich osobných údajov, ktoré poskytujú spoločnosti KVT vzdelávanie s. r. o.

Užívateľ svojou registráciou dáva prevádzkovateľovi súhlas so spracovaním svojich osobných údajov (minimálne: Meno, Priezvisko, telefónne číslo, e-mailová adresa) na účel registrácie do súťaží, zverejňovania výsledkov súťaží, zasielanie noviniek a podobne a pre potreby komunikácie s užívateľmi. Súhlas sa poskytuje na dobu neurčitú.

Prevádzkovateľ venuje ochrane osobných údajov osobitú pozornosť, pričom kladie dôraz na ochranu súkromia a bezpečnosti osobných údajov užívateľov. E-mailové adresy ani ostatné osobné údaje nebudú poskytnuté tretím osobám.

Užívateľ má právo svoj súhlas kedykoľvek odvolať, a to zaslaním písomného oznámenia na adresu sídla prevádzkovateľa. Odvolanie súhlasu je účinné okamihom doručenia do sídla spoločnosti prevádzkovateľa, a má za následok likvidáciu údajov, zrušenie užívateľského konta.

Aby sme vám mohli poskytnúť lepšie funkcie, využívame na webových stránkach Cookies.

Kliknutím na tlačítko Rozumiem vyjadrujete súhlas s používaním a uchovávaním cookies. Zistiť viac informácií

Rozumiem

Cookie je krátky textový súbor, ktorý do prehliadača odosielajú navštívené webové stránky. Webovým stránkam umožňuje zapamätať si informácie o vašej návšteve, napríklad preferovaný jazyk a ďalšie nastavenia. Ďalšia návšteva stránok tak môže prebehnúť ľahšie a môže byť produktívnejšia. Súbory cookie sú dôležité. Bez nich by bolo prehliadanie webu oveľa zložitejšie.